Students4Sustainability

De Stichting Students4Sustainability, kortweg S4S, is een studentenorganisatie met als doel de Delftse student te stimuleren innovatieve technieken toe te passen voor een duurzamere wereld. Met 100% van het geld dat wij via donateurs binnen krijgen geven wij de studenten een kans het verschil te maken door middel van technische projecten in ontwikkelingsgebieden.

Wij leven in een tijd van grote veranderingen: De wereldbevolking groeit en het klimaat verandert sneller dan ooit. Duurzame technieken zijn nodig om de consequenties hiervan tegen te gaan.

De missie van S4S is om duurzaamheid op verschillende vlakken te stimuleren, zowel op kleine schaal als wereldwijd. S4S wil studenten informeren en inspireren over de mogelijkheden die duurzame technieken te bieden hebben, door middel van activiteiten zoals lunchlezingen en workshops. Op deze manier worden de studenten uitgedaagd om buiten de kaders te denken en nieuwe ideeën te genereren die in de praktijk kunnen worden gebracht.

S4S biedt deze studenten vervolgens de kans om hun ideeën op globaal niveau te realiseren in de vorm van een ontwikkelingsproject. Enerzijds door financiële steun en anderzijds door ervaringen en kennis te delen. Op deze manier kan het groeiende verschil tussen westerse landen en ontwikkelingslanden worden overbrugd.

Projectnieuws

 • LUMEN

  LUMEN | Welkom in Tanzania!

  3 oktober 2018

  Mambo!

   

  Lumen is aangekomen in Moshi, Tanzania. Een stadje met een prachtige omgeving, uitzicht op de Kilimanjaro bij het ontbijt, zandwegen en super chille inwoners! Pole pole (rustig aan) en hakuna matata (geen probleem) beschrijven de Afrikaanse spirit perfect.

   

 • LUMEN

  LUMEN | Introduction

  3 oktober 2018

  Hallo! De komende elf weken vertrekt Lumen naar Tanzania! We zullen jullie geüpdatet houden van onze reis met verhalen, foto’s en vlogs.

 • Bali Pantai

  Bali Pantai | Metingen

  2 oktober 2018

  Zoals vorige keer beloofd zullen we in deze update meer informatie geven over onze meet ervaringen.

Projectoverzicht