Bestuur

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2021/2022 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:


JAMIL BADLOE - voorzitter

Hi! Mijn naam is Jamil en ik zal dit jaar de functie voorzitter van het 15e S4S bestuur vervullen. Door zelf een duurzaam project op te hebben gezet in Zanzibar, kwam ik terecht bij S4S en hun visie. Die visie sprak mij meteen erg aan: Het stimuleren van Delftse studenten om technologische en innovatieve technieken in te zetten voor een duurzamere wereld. Aan die visie wil ik natuurlijk graag een steentje bijdragen. De Delftse student speelt namelijk, naar mijn mening, in het nu, maar zeker ook in de toekomst, een belangrijke rol om een duurzamere wereld te creëren. Met dit jaar hoop ik dat we een groot deel van de Delftse studenten kunnen bereiken om op wat voor manier dan ook impact te maken op het gebied van duurzaamheid en hiermee de planeet een stukje groener te maken.

Heb je vragen, ideeën of andere zaken? Je kunt me altijd een mailtje sturen: voorzitter@students4sustainability.nl.


lOTTE ZWOLSMAN - secretaris

Hoi allemaal! Mijn naam is Lotte en dit jaar ben ik de secretaris van S4S 15. Naast notuleren, mailen en andere secretariszaken zal ik dit jaar mijn bachelor Bouwkunde afronden. Hoewel er bij Bouwkunde veel aandacht is voor duurzaamheid en de toepassing van duurzame technieken in de gebouwde omgeving, kan ik niet wachten om hier nu al in de praktijk mee te beginnen. Ik denk namelijk dat wij als Delftse studenten met onze technische kennis een belangrijke rol kunnen spelen in de duurzame wereld van de toekomst. Ik kijk er ontzettend naar uit om komend jaar veel interessante mensen te ontmoeten, veel te leren en Delftse studenten te overtuigen dat duurzaamheid niet alleen belangrijk, maar ook leuk is!

Heb je vragen of ideëen? Stuur mij dan een mail op secretaris@students4sustainability.nl.


DONNA HOOFT - penningmeester

Hey, hallo! Ik ben Donna en naast letten op de financiën van S4S, let ik ook goed op het klimaat en de wereld om mij heen. Vorig jaar heb ik met een commissie het jaarlijkse Symposium van S4S georganiseerd en ben ik nog enthousiaster geworden over de stichting dan ik al was. Dit jaar ben ik dan ook zeer verheugd om deel te zijn van het bestuur van S4S! Ik ben namelijk aankomend jaar penningmeester en ik ga er alles aan doen om er voor te zorgen dat de financiële stabiliteit van S4S wordt behouden en er veel inspirerende projecten en evenementen kunnen worden gefinancierd. Veel Delftse studenten hebben vaak óf ambitie op het gebied van carrière, óf ambitie op het gebied van duurzaamheid. Ik denk dat dit hand in hand gaat. Daarom wil ik mij dit jaar gaan inzetten om bij de technische student de mogelijkheden van duurzame carrière te belichten.

Voor financiële vragen, mail naar penningmeester@students4sustainability.nl.


THOMAS RIJSMAN - commissaris projecten

Hey! Mijn naam is Thomas en ik ben aankomend jaar verantwoordelijk voor de projecten bij S4S. Ik denk dat studenten veel kunnen betekenen in de energietransitie, maar dat dit met kleine stappen begint. Met deze eerste kleine stapjes, maar ook zeker bij de grotere stappen, wil ik ze graag helpen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat steeds meer mensen zich bezig houden met deze transitie en kunnen we steeds vettere en grootschaligere projecten neerzetten. Daarnaast doet S4S ook veel voor het veranderen van de mindset van mensen, wat voor mijn gevoel erg belangrijk is. Zo werken we beetje bij beetje toe naar een duurzame toekomst.

Meld je project aan via de website en voor meer vragen en ideëen, kan je me altijd mailen op  projecten@students4sustainability.nl. 


BEREND DE JONG - commissaris externe betrekkingen

Hoi! Ik ben Berend, 22 jaar, en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de externe betrekkingen van S4S. Naast deze functie zit ik in mijn derde jaar van de bachelor werktuigbouwkunde. Ik ben enorm gemotiveerd om mij dit jaar in te zetten voor S4S omdat ik denk dat onze generatie voor een van de grootste uitdagingen staat waar de mensheid ooit voor heeft gestaan. Ik denk dat wij als technische studenten in staat zijn om oplossingen te bedenken die onze impact op het klimaat enorm kunnen reduceren. Mijn doel dit jaar is om studenten te motiveren om na te denken over hun impact en hun toekomstige rol binnen het bedrijfsleven. Daarom wil ik graag duurzaamheid in het bedrijfsleven zichtbaar maken voor studenten, zodat zij over een paar jaar ook in het bedrijfsleven een positieve impact kunnen maken. 

                                                 Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking met S4S kunt u contact met mij                                                             opnemen op extern@students4sustainability.nl of bel naar +31 6 10 77 98 20. 


MAUD PIETERSE - commissaris activiteiten

Hi! Ik ben Maud, verantwoordelijk voor de activiteiten voor komend jaar bij S4S. Ik heb er ontzettend veel zin in om jullie te inspireren en te bewegen om met zijn allen bij te dragen aan een groenere toekomst! Naast S4S volg ik een aantal mastervakken op Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij mijn bachelor en master merk ik hoe belangrijk het is om nu al te switchen naar duurzamere alternatieven. Verduurzamen kan erg machteloos voelen, omdat je individuele impact niet altijd zichtbaar is. Maar think big, act small! Onze generatie en de Delftse studenten kunnen een start maken richting het nieuwe, duurzame, normaal.

Voor vragen over activiteiten kun je contact opnemen met activiteiten@students4sustainability.nl.Raad van advies

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Rogier Doodeman                 Voorzitter 18/19 

Isabelle van der Kaaij            Activiteiten 18/19 

Britt Reddingius                     Voorzitter 19/20

Meron Znabei                        Penningmeester 19/20 

Puck Wynia                           Projecten 19/20

Berend Tideman                    Penningmeester 20/21

Josefien van den Berg          Secretaris 20/21

Peter Zilch                             Extern 20/21

Sieb Rodenburg                    Projecten 20/21

Beleid

In onderstaand document kunt u het beleid voor komend jaar lezen.

​​​​​​​Beleid 2021-2022

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan