Bestuur

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2019/2020 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:

 

Britt Reddingius - Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Britt Reddingius, ik ben 21 en dit jaar zal ik de funcite van voorzitter mogen vervullen binnen het bestuur van Students4Sustainability. Komend jaar zal ik naast S4S een minor Culturele Anthropologie en Ontwikkelings Sociologie volgen in Leiden en een aantal vakken van mijn bachelor Industrieel Ontwerpen in Delft afronden. Al een aantal jaar probeer ik erg bewust te leven op het gebied van duurzaamheid. Middels Students4Sustainability hoop ik nog meer mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. De Delftse student kan zijn kennis naar mijn idee niet op een betere manier gebruiken dan door zich in te zetten voor een duurzamere toekomst. Students4Sustainability probeert deze student te bereiken en te enthousiasmeren om projecten op te zetten en zo anderen te helpen. Komend jaar zal dit bestuur er ook alles aan doen om zoveel mogelijk projecten te blijven ondersteunen en de Delfste student de handvatten te geven om dat stapje in de goede richting te zetten. 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via de mail: voorzitter@students4sustainability.nl

 

 

Celeke Bus - Secretaris

Hoi, ik ben Celeke, de nieuwe secretaris van Students4Sustainability. Naast S4S zal ik aankomend jaar mijn bachelor Technische Natuurkunde afronden. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in duurzaamheid en probeer daarom niet alleen mensen om me heen te informeren en inspireren, maar er ook zelf alles aan te doen het klimaat te verbeteren. Om die reden was ik gelijk erg enthousiast toen ik in aanraking kwam met Students4Sustainability. Als bestuur kan ik namelijk beide doen: met de activiteiten die we organiseren kunnen we studenten inspireren en met de projecten die we sponsoren dragen we bij aan een groenere toekomst.

 

Ik heb in ieder geval erg veel zin in aankomend jaar als nieuwe secretaris! Mijn doel is om zoveel mogelijk studenten te bereiken en te enthousiasmeren voor onze activiteiten of om een duurzaam project op te zetten.

Voor al je vragen kun je mailen naar secretaris@students4sustainability.nl

 

 

Meron Znabei - Penningmeester 

Mijn naam is Meron Znabei en ik zal in het jaar 2019/2020 de rol penningmeester van Students4Sustainability vervullen. Binnen mijn studie Technische Bestuurskunde houd ik mij dagelijks bezig met het combineren van technische kennis met inzicht in maatschappelijke problemen. Hier ben ik bewust geworden van de dringende milieuproblemen waar wij momenteel wereldwijd mee worden geconfronteerd en nog belangrijker van de impact die wij als technische studenten kunnen hebben. Gedurende dit jaar zal ik mij daarom inzetten om zo veel mogelijk studentenprojecten, die door middel van technische kennis duurzame vooruitgang realiseren in ontwikkelingslanden, financieel te ondersteunen. Wil je graag een –financiële– bijdrage leveren aan onze stichting? Of heb je een vraag over de financiën van S4S? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via penningmeester@students4sustainability.nl

 

 

Puck Wynia - Projecten

Hoi hoi! Mijn naam is Puck Wynia, ik ben 21 jaar oud en derdejaars Nanobiology studente. Duurzaamheid is de afgelopen jaren echt een levensdoel voor me geworden, en ik ben dan ook meer dan dankbaar om dit jaar deel te mogen zijn van Students4Sustainability. Met veel enthousiasme zal ik dit jaar de rol van hoofd Projecten op me nemen. De continuiteit van projecten staat voor ons dit jaar centraal. Door meer te focussen op het sponsoren van vervolgprojecten, de aanmoediging van nieuwe teams om een project over te nemen en daarnaast oude projecten meer te betrekken bij huidige activiteiten van S4S, zal dit doel bereikt worden. 

 

Daarnaast zal er dit jaar naar nog meer naamsbekendheid voor de projecten van S4S gestreefd worden. Hiervoor zal onder andere social media meer gebruikt worden, en zoals eerder genoemd gaan de activiteiten van S4S meer draaien om de projecten zelf. Zo zal o.a. ik het wereldbeeld van de Delftse student proberen te verbreden, en gebieden te helpen die onbereikbaar lijken, maar stiekem heel veel dichterbij zijn dan je denkt.

Als je vragen of ideeën hebt, hulp nodig hebt bij je ontwikkelingsproject of als het je leuk lijkt om zelf een project te doen, stuur dan een mail naar: projecten@students4sustainability.nl

 

 

Nick Bowring - Commissaris Extern

Mijn naam is Nick Bowring en ik ga dit jaar de functie commissaris extern vervullen binnen het Students4Sustainability bestuur. Ik ben recent begonnen aan mijn master in Life Sciences and Technology aan de TU Delft. Innovatie speelt een grote rol binnen het verduurzamen van de wereld. Vooral in ontwikkelingslanden zijn duurzame oplossingen vaak hard nodig door gebrek aan middelen of kennis. Technisch studenten kunnen hier aan bijdragen door effectieve en economische oplossingen te bedenken. Uit ervaring heb ik ook gemerkt dat het vaak moeilijk is om goed uitgedachte ideeën tot werkelijkheid te brengen.

 

Toen ik hoorde hoe S4S zich hiervoor inzet, werd ik meteen erg enthousiast. Ik sta achter de doelen die S4S nastreeft en dit is een mooie manier om mijn steentje bij te dragen.

Mijn taak is om contact te onderhouden en nieuwe contacten te leggen met externe partners die ons helpen met het realiseren van onze activiteiten en het bereiken van onze doelen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via extern@students4sustainability.nl

 

 

Stephan Weenk - Commissaris Activiteiten

Mijn naam is Stephan Weenk, Commissaris Activiteiten van bestuur 13 van Students4Sustainability. Ik studeer Werktuigbouwkunde met minor Toegepaste Econometrie. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in duurzame projecten, zoals het bouwen van een Solar Cooker of een reis door het CO2-neutrale Costa Rica. De soorten projecten van S4S spreken mij dan ook erg aan, en de duurzame mindset vind ik erg belangrijk bij het ontwerpen van (technische) ontwerpen. Het is leuk om te zien dat de Delftse student steeds duurzamer gaat denken, maar ik vind het nog leuker om hier actief een steentje aan bij te dragen.

 

Dit jaar wil ik het stigma duurzaamheid voor eens en voor altijd doorbreken. De activiteiten zullen daarom laagdrempelig zijn, zonder vooroordelen en zal de persoon aan het denken zetten. Zo zullen nog meer mensen geactiveerd worden om duurzamer te leven en middels projecten een positieve impact op gemeenschappen, zo niet de wereld hebben! Wil jij met deze activiteiten helpen, heb je zelf een baanbrekend idee voor een activiteit, of heb je een simpel duurzaam feitje? Mail mij dan op activiteiten@students4sustainability.nl! Tot snel bij de eerstvolgende activiteit!

 

RvA

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Mitchel Vrolijk                         Activiteiten 16/17

Dion Koreman                        Extern 16/17

Anniek van Veldhuizen          Secretaris 17/18

Joost Soomers                      Projecten 17/18

Laurence Griffioen                 Penningmeester 17/18

Rogier Doodeman                 Voorzitter 18/19

Margot Ridderikhoff               Extern 18/19

Isabelle van der Kaaij            Activiteiten 18/19

 

Beleid

In onderstaand document kunt het beleid voor komend jaar lezen.

Beleid 2019/2020

 

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan