Bestuur

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2023/2024 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:

 

Jesse Bregman - Voorzitter

Hey! Ik ben Jesse, en dit jaar ben ik de voorzitter. Bovendien heb ik mijn studie Industrieel Ontwerpen dit jaar succesvol afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over oplossingsgericht werken op een duurzame manier, en ik wil deze kennis graag inzetten om andere studenten te inspireren en enthousiasmeren. Daarnaast heb ik via de TU Delft een project in Gili Air, Indonesië gedaan, waarbij ik methoden heb onderzocht voor het herplanten van zeegras. S4S heeft ons geholpen met de financiering van dit project, wat mij heeft geïnspireerd om nu zelf deel uit te maken van het bestuur. Dit jaar streef ik ernaar studenten in Delft te stimuleren om bewuster te worden van duurzaamheid in hun dagelijks leven en hen gelijktijdig te inspireren met nieuwe duurzame inzichten.

Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt kan je me altijd een mailtje sturen via voorzitter@students4sustainability.nl.

 

merel van tienen - Secretaris

Hoi! Ik ben Merel en ik ben de secretaris van S4S 17. Naast S4S ben ik dit jaar bezig met mijn bachelor Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Met deze bachelor hoop ik te leren hoe ik actief kan bijdragen aan een betere wereld, door middel van ontwerpen. De projecten die S4S steunt spreken me daarom enorm aan, hiermee kunnen wij als organisatie namelijk mensen inspireren om zich hier ook voor in te zetten. Ik ben zelf voor het eerst echt de belangen van duurzaamheid gaan zien toen ik in Vietnam woonde en daar op een internationale school heel veel mee kreeg over maatschappelijke en milieu problemen vanuit verschillende culturen. Dit was een hele laagdrempelige en toegankelijke manier om in aanraking te komen met duurzaamheid. Ik vind het belangrijk dat wij als S4S ook op deze manier duurzaamheid promoten naar studenten, omdat de eerste stap naar een duurzamer leven niet groot hoeft te zijn. Ik hoop met S4S dit jaar veel studenten te inspireren en te steunen om de wereld een betere plek te maken!

Heb je vragen of ideëen? Stuur dan een mail naar secretaris@students4sustainability.nl.

 

 

 

katrijn van reeuwijk - Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Katrijn en dit jaar ben ik de Penningmeester van het S4S bestuur. Tijdens mijn bachelor Industrieel Ontwerpen die ik afgelopen jaar heb afgerond, heb ik veel meegekregen over het belang van duurzaamheid in alle dingen die je maakt als ontwerper. In zeker niet alle studies komt duurzaamheid zoveel aan bod, en daarom kijk ik er naar uit om met S4S een bijdrage leveren aan het verstrekken van kennis rondom duurzaamheid aan studenten. Daarbij hoop ik dit jaar met S4S mooie projecten te kunnen ondersteunen en ook zelf inspiratie op te doen rondom duurzaamheid voor in de toekomst! 

Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt kan je me altijd een mailtje sturen via penningmeester@students4sustainability.nl.

 

eliane van boxtel - Commissaris Projecten

Hey allemaal! Ik ben Eliane en hou me dit jaar bezig met de Projecten van Students 4 Sustainability. Naast deze functie volg ik momenteel mijn master Civil Engineering waar ik de track Hydraulic Engineering wil gaan volgen om me te specialiseren in Building with Nature. Na het afronden van mijn Bachelor Civiele Techniek heb ik me een jaar ingezet als Operations Manager bij Eco-Runner Team Delft. Mijn interesse in duurzame energie en het belang van een interdisciplinaire samenwerking voor een succesvolle transitie is in dit jaar nog sterker aangewakkerd. Deze passie zet ik graag voort binnen mijn functie als Projecten bij Students 4 Sustainability. Samen met studenten wil ik dit jaar veel leren en helpen bij het realiseren van een duurzame mindset om continuïteit en lokale betrokkenheid in een project een belangrijke prioriteit te maken. Ik geloof erin dat wij met zijn allen een duurzame toekomst tegemoet kunnen gaan en kijk er naar uit dit jaar het brede gesprek dat duurzaamheid betreft onder iedereen aan te wakkeren!

Je kunt je project aanmelden via de website, en aarzel vooral niet om me te mailen als je vragen, ideeën of tips hebt!  projecten@students4sustainability.nl. 

 

falko van tilburg - Commissaris Externe Betrekkingen

Hoi! Mijn naam is Falko van Tilburg en dit jaar vervul ik de rol van commissaris extern in het 17e S4S bestuur. Vanaf kinds af aan heb ik een passie voor de natuur en ons klimaat, wat hand in hand gaat met een interesse in hoe we dit zo goed mogelijk in stand kunnen houden of zelfs kunnen verbeteren. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Industrieel Ontwerpen afgerond. Hier heb ik onwijs veel mogen ontwerpen en veel het licht kunnen laten schijnen op duurzaamheid. Echter heb ik tijdens mijn studie de kans gemist om met bedrijven en andere partijen in contact te komen en echt een gesprek aan te gaan. Dit jaar wil ik als commissaris extern dit gesprek wel aangaan en kijken hoe er samen met bedrijven gewerkt kan worden aan een groenere toekomst. Hierin wil ik de Delftse studenten betrekken en meenemen in dit gesprek om zo voor hen de duurzaamheid in het bedrijfsleven en de mogelijke carrièrekansen die hier liggen zichtbaar maken.

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking met S4S kunt u contact met mij opnemen op extern@students4sustainability.nl of bel naar +31 6 18834188. 

 

sophie ten bosch - Commissaris Activiteiten

Mijn naam is Sophie ten Bosch, en ik houd toezicht op alle activiteiten in het komende academische jaar. De evenementen die wij als S4S organiseren, hebben als doel een grote groep mensen te inspireren met betrekking tot het onderwerp duurzaamheid. Mijn persoonlijke doel is om duurzaam gedrag te bevorderen bij onze evenementdeelnemers en te laten zien hoe je een vervullend maar duurzaam leven kunt leiden. Het onderwerp duurzaamheid is nog nooit zo belangrijk geweest, en met de snel naderende klimaatwet van 2050 waarin netto nuluitstoot wordt nagestreefd, moet iedereen zijn steentje bijdragen om verdere klimaatschade te voorkomen. Naast het organiseren van onze activiteiten tijdens dit bestuursjaar, kijk ik ernaar uit om te leren over de diverse initiatieven die al door honderden mensen zijn ondernomen om onze planeet te helpen, waaronder de projecten die worden ondersteund door S4S. Kortom, gedurende mijn tijd in het bestuur en het afronden van mijn bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen, wil ik meer manieren ontdekken om een positieve impact achter te laten en ik kijk ernaar uit te zien welke verschillen we gezamenlijk kunnen maken.

Deel je onze visie en wil je samenwerken of voor andere vragen kan je mij altijd bereiken via activiteiten@students4sustainability.nl.

 

Raad van advies

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Rogier Doodeman                 Voorzitter 18/19 

Isabelle van der Kaaij            Activiteiten 18/19 

Britt Reddingius                     Voorzitter 19/20

Puck Wynia                           Projecten 19/20

Berend Tideman                    Penningmeester 20/21

Josefien van den Berg          Secretaris 20/21

Peter Zilch                             Extern 20/21

Sieb Rodenburg                    Projecten 20/21

Thomas Rijsman                   Projecten 21/22 

Maud Pieterse                       Activiteiten 21/22

Berend de Jong                     Extern 21/22

Tadé Wehnu                           Voorzitter 22/23

Kaatje Bout                            Penningmeester 22/23

Anne Homberg                       Projecten 22/23

Charlotte Mussert                   Extern 22/23

Tom Flendrig                          Activiteiten 22/23

 

Beleid

In onderstaand document kunt u het beleid voor komend jaar lezen.

Beleid 2023 - 2024

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan