Bestuur

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2020/2021 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:

 

Jelske Verkuijlen - voorzitter

Hoi! Ik ben Jelske, de nieuwe voorzitter van S4S. Twee jaar geleden had ik een nachtmerrie, ik zag een ijsbeer die niet meer naar huis kon door het gesmolten ijs. Toen ik wakker werd wist ik het zeker: ik wil mijn technische kennis gebruiken om de klimaatcrisis op te lossen. Er is een grote verandering nodig in de mindset van onze generatie, en dat is precies waar ik als bestuurslid van Students4Sustainability aan kan bijdragen. Naast S4S zal ik me bezig houden met mijn master Systems & Control en werk ik een paar uur per week als CAD designer voor een satellieten bedrijf. Als ik aan het einde van mijn studententijd dan slim genoeg ben wil ik mijn steentje bijdragen aan het verduurzamen van de auto-industrie.

Heb je vragen, ideeën of andere zaken? Je kunt me altijd een mailtje sturen: voorzitter@students4sustainability.nl.

 

Josefien van den Berg - secretaris

Hoi allemaal! Mijn naam is Josefien en dit jaar ben ik de secretaris van S4S 14! Naast notuleren, mailen en andere secretariszaken ben ik dit jaar bezig met een minor Music Studies en ga ik mijn bachelor Klinische Technologie afronden. Duurzaamheid is in de afgelopen jaren een steeds grotere factor geworden in mijn leven, maar het bleef altijd beperkt tot mijn eigen levensstijl. Vega(n) eten, minder kleding kopen, afval beperken en andere "huis-tuin-keuken sustainability" vind ik ontzettend leuk, maar met Students4Sustainability hoop ik bij te dragen aan een veel groter doel. Ik kijk er ontzettend naar uit om komend jaar veel interessante mensen te ontmoeten, veel te leren en Delftse studenten te overtuigen dat duurzaamheid niet alleen belangrijk, maar ook leuk is!

Heb je vragen, ideëen, of wil je me bellen voor een date diner? Stuur mij dan een mail op secretaris@students4sustainability.nl.

 

Berend tideman - penningmeester

Hoi! Ik ben Berend, 21 jaar, en ik ben dit jaar de penningmeester van S4S. Naast de geldzaken op orde houden ben ik bezig met mijn tweede jaar Werktuigbouwkunde. Ik ben enorm gemotiveerd om dit jaar aan de slag te gaan bij S4S omdat ik vind dat wij als technische studenten een verantwoordelijkheid dragen bij het inzetten van onze technische kennis voor een duurzamere wereld. Wij kunnen het verschil maken. Er is nog steeds veel dat mensen niet weten en er zal in de toekomst nog veel meer te leren zijn, dus het zijn stichtingen als S4S en anderen, die het bewustzijn vergroten. Ik wil meehelpen de duurzame zaadjes in de hoofden van mensen te zaaien en helpen ontkiemen.

Voor financiële vragen, mail naar penningmeester@students4sustainability.nl.

 

 

Sieb Rodenburg - commissaris projecten

Hoi allemaal, ik ben Sieb en ik doe dit jaar de projecten voor S4S. Ik denk dat onze generatie voor een van de aller leukste en uitdagendste uitdagingen staat waar de mensheid ooit voor heeft gestaan. Het idee dat we onderweg zijn naar een wereld die zichzelf zal kunnen onderhouden voelt soms als een revolutie. Ik denk dat wij als TU Delft studenten een cruciale rol spelen in deze revolutie. Daarom wil ik zoveel mogelijk studenten inspireren om hun kennis te gebruiken voor de wereld van morgen.

Meld je project aan via de website en bij vragen ben ik bereikbaar via projecten@students4sustainability.nl!

 

 

 

peter zilch - commissaris externe betrekkingen

Mijn naam is Peter Zilch en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de externe betrekkingen van S4S. Via De Groene Pint heb ik afgelopen jaar kennis gemaakt met S4S. Tijdens het doornemen van alle duurzame initiatieven die studentenverenigingen hebben ondernomen, kwam ik erachter dat je als bedrijf met de juiste motivatie, een open houding voor verandering en enige inzet een heel eind komt met het reduceren van jouw impact op ons klimaat. Verduurzamen van het bedrijfsleven begint voor mij met bewustzijn over jouw impact, zowel binnen jouw bedrijf en verspreid over de hele toeleveringsketen. Studenten gaan in de duurzame wereld van de toekomst een belangrijke rol spelen. Ik zet me dit jaar in om duurzaamheid in het bedrijfsleven zichtbaar te maken voor studenten, zodat zij over een paar jaar ook in het bedrijfsleven een positieve impact kunnen hebben.

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking met S4S kunt u contact met mij opnemen op extern@students4sustainability.nl.

 

Eline Franke - commissaris activiteiten

Hi allemaal! Mijn naam is Eline en ik zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van Students4Sustainability. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar activiteiten te gaan organiseren die de Delftse student zal aanzetten tot nadenken over duurzaamheid. Zelf heb ik afgelopen jaar mijn bachelor Bouwkunde afgerond en hoewel er zeker aandacht was voor duurzaamheid, werd het toch vaak gezien als een ‘moetje’ in plaats van wat leuks, interessants en bovenal belangrijks! Van kleins af verwonderde ik mij namelijk al over de schoonheid van onze planeet en tijdens mijn studie is dit gevoel vervolgens alleen maar extra versterkt. Ik wil mij daarom graag met S4S hard maken om de aarde ook zo te behouden en ben ervan overtuigd dat de studenten van de TU Delft daar onder andere een grote rol in kunnen en in gaan spelen! Daarom kijk ik er erg naar uit om dit jaar mijn creativiteit in te zetten om het Delftse enthousiasme over duurzaamheid nog meer te vergroten!

Heb je opmerkingen, aanmerkingen, input voor activiteiten? Ik ben bereikbaar via activiteiten@students4sustainability.nl.

 

Raad van advies

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Dion Koreman                       Extern 16/17

Anniek van Veldhuizen          Secretaris 17/18

Joost Soomers                      Projecten 17/18

Laurence Griffioen                 Penningmeester 17/18

Rogier Doodeman                 Voorzitter 18/19

Margot Ridderikhoff              Extern 18/19

Isabelle van der Kaaij            Activiteiten 18/19

Nick Bowring                         Extern 19/20

Meron Znabei                        Penningmeester 19/20

Stephan Weenk                     Activiteiten 19/20      

 

Beleid

In onderstaand document kunt u het beleid voor komend jaar lezen.

Beleid 2020-2021

 

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan