UPDATE II: JDEVS Mushroom Tea

Onze tijd in Ghana samen met JDEVS zit er helaas op. De afgelopen zes maanden hebben wij ons kunnen ontwikkelen tijdens de minor International Entrepreneurship & Development. Het doel was om samen met JDEVS hun bedrijf te laten groeien. Uiteindelijk hebben wij twee mooie projecten richting in duurzamere onderneming kunnen afronden, dus dat doel is zeker behaald!

Als eerste hebben wij marktonderzoek gedaan met Desmond, bestaande uit drie onderdelen. Wat zijn eigenlijk de gewoontes rondom thee drinken in Ghana? En staan mensen open voor bijvoorbeeld een herbruikbaar theezakje? Naar aanleiding van de vragenlijsten en interviews hebben wij samen met JDEVS concrete ideeën en plannen gemaakt voor de toekomst, zoals gratis mushroom tea proefpakketjes met een herbruikbaar thee filter. 

Het tweede onderdeel van het project bestond uit het bouwen van een indirecte zonnedroger. Dit alles hebben wij samen met JDEVS, verschillende lokale stakeholders en een ander groepje studenten uit Delft gedaan. Met volle trots kunnen wij zeggen dat Daniel de droger uitstekend heeft gemaakt met lokaal beschikbare en relatief goedkope materialen. De kennisuitwisseling zal in de toekomst voor hopelijk meer drogers op de Kwadaso Agricultural College zorgen!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan