Team Sandflytraps - Update II

Vandaag is alweer onze laatste dag in Kenia! Het team van zowel KEMRI als van ICIPE is vandaag bijeengekomen om te luisteren naar onze eindpresentatie over onze onderzoeksresultaten van de afgelopen maand.  
 
Afgelopen week, hebben we de laatste testen in het onderzoekslab uitgevoerd. Alle resultaten over hoe we het beste een zandvlieg kunnen aantrekken en doden wordt mee naar huis genomen om zo een optimale zandvliegval voor de nomaden in Kenia te kunnen ontwerpen.  
Samen met het team van ICIPE en KEMRI, zijn we de eerste die onderzoek doen over het vangen van de zandvlieg. In de afgelopen maand, hebben we wat resultaten over hoe je een zandvlieg het beste kan aantrekken en doden. Echter is een maand te kort om een compleet wetenschappelijk onderzoek te voltooien. Zeker als het nog niet eerder is uitgevoerd. Daarom zullen we in de komende weken vooral bezig zijn met een onderzoeksplan en strategie te schrijven, om zo de toekomstige groepen die aan dit project gaan werken, goed voor te bereiden!  
 
We kijken terug op een mooie ervaring in Kenia. De teams van KEMRI en ICIPE hebben ons goed geholpen en wij kijken uit om verder aan dit project te werken in Nederland! 

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan