SweepSmart! | Update 4

Deze week heeft de operationele team hun tijd besteed aan het afronden van lopende projecten bij ELCITA, om aan het einde van de week een begin te kunnen maken bij Hasiru Dala. Op zaterdag, heeft er een grote schoonmaak plaats genomen, en is de nieuwe site lay-out geïmplementeerd. 

Doordeweeks is zijn de laatste aanpassingen gemaakt en is de implementatie van de nieuwe site lay-out volledig afgerond. In het optimaliseren van het pers proces is er ook voortgang, er zijn namelijk 2 nieuwe pinnen gemaakt en karton is van tevoren op maat gesneden om in de perser te passen. De voortgang van het persen zal in de komende weken worden bijgehouden en hopelijk zien we een verbetering in de tijd genomen om een baal te maken. De site netheid zal in de komende weken afgerond worden, als de grond verhard is en de oude ELCITA bord vervangen is. Enid, uit de data team, is deze week bezig geweest met een schema creëren voor de chauffeurs, wat tot nu toe moeilijker heeft gebleken dan verwacht. Elke chauffeur heeft een lijst ontvangen van bedrijven die hij per dag moet bezoeken, wat een compromis tussen bestaande contracten met bedrijven en reële ophaal frequenties. Daarbij, is er ook nog gewerkt aan een nieuwe business propositie voor Waste Wise, om het bedrijf een nieuw imago te geven, en hiermee het meer aantrekkelijk te maken voor bedrijven om Waste Wise te kiezen als hun ophaal service. 

Floor heeft de week gespendeerd aan het KPI dashboard, zodat we de aankomende verbeteringen kunnen bijhouden, en daarnaast Hasiru Dala's data van inkomende en uitgaande verkopen geanalyseerd. Het operationele team is deze week ook bij Hasiru Dala begonnen, en heeft een voorstel gemaakt voor een nieuwe site lay-out en site netheid plan, wat op zaterdag goed was gekeurd. De nieuwe site lay-out houdt in dat er een verhoging zal komen in de site voor extra opslagruimte, en het site netheid plan een grote schoonmaak om extern geheel schoon te maken, muren opnieuw te verven en de nieuw opslag ruimtes te labellen. Tot slot, heeft op woensdag een lange meeting op het MindTree kantoor, de eigenaar van de IGotGarbage applicatie, plaatsgenomen in samenwerking met Waste Wise om de nieuwe collectie en faciliteit applicatie te bespreken, zodat hopelijk beide sites de app zullen gebruiken. Elke site heeft input kunnen leveren voor verbeteringen in de applicatie en gebruiksgemak te verhogen.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan