SweepSmart! | Update 3

Week 4 van ons project was weer een zeer productieve week en we hebben veel vooruitgangen geboekt wat betreft de implementatie. We zijn begonnen met de IGG app en de chauffeurs kunnen nu QR codes scannen zodra ze bij een bedrijf aankomen, waarna ze direct de hoeveelheden opgehaald afval kunnen invullen. 

Hiernaast zijn we druk bezig geweest met de Safety, Health, Environment en Quality (SHEQ) regels. Het is van groot belang dat alles veilig gebeurd op de site veilig gebeurd en tot nu toe waren hier nog nooit regels voor opgesteld. Vooral wanneer de lopende band geïnstalleerd is zal dit een grote rol gaan spelen. 

Hierbij komt dat we de hele lay-out van het sorteercentrum hebben veranderd waardoor hij nu een stuk efficiënter is en er ruimte is ingepland waar de lopende band zal gaan staan. We hebben bordjes gemaakt met afbeeldingen zodat ook de sorteerders, die allemaal niet kunnen lezen, ook goed snappen wat op welke plek moet.

Wat ook zal bijdragen aan de gezondheid van de sorters is dat we de kar hebben gemaakt, waardoor de sorters nu grote hoeveelheden vuilniszakken tegelijkertijd over de site kunnen vervoeren waardoor ze minder last van hun rug zullen krijgen.

Aan het einde van de week heeft er een grote schoonmaak op de site plaatsgevonden. Met het hele team is het terrein tot in de verste hoekjes schoongemaakt. We hopen dat dit zal bijdragen aan de werkomstandigheden voor alle mensen die op het terrein werken.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan