DagUp - Update I

Hoi allemaal! Dit is onze eerste update, hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat wij zijn.

 

Na weken onze neuzen te hebben gestoken in stapels papieren, zijn eindelijk de onderzoek en analyse phases ten einde. We hebben de duurzame impact van ons huidige product uitgepluisd en achtergrond onderzoek gedaan naar de huidige en mogelijke opslag oplossingen. We hebben heel wat nieuwe inzichten en ideetjes gekregen!

We zijn erachter gekomen dat het montuur, de brandstof en het gaas een hele goede oplossing geven, met op het gebied van duurzaamheid heel veel impact. Het volume van het montuur is kleiner geworden, en er is gezocht naar een alternatieve warmtebron, zoals een hittepomp en biogas. Ook worden oude visnetten gebruikt als gaas voor de opstellingen. Er wordt ook nagedacht over methodes waarbij de wind kan worden gebruikt voor ventilatie, en om sommige uitdagingen zoals hitte opslag aan te pakken. Op deze manier wordt alle energie benut.

 

Met al deze nieuwe inzichten, zijn er wat verkleinde modellen gemaakt zodat er feedback kan worden gegeven door gebruikers. De feedback zal worden meegenomen in onze volgende stap: Prototyping en Evaluatie! Heel erg bedankt voor al jullie steun, en tot volgende keer!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan