BECDC Hydroponics - Update II

 

We hebben afgelopen weken de nodige investeringen gedaan om het productieproces op gang te zetten. Zo hebben wij droogovens gekocht om de snel groeiende kruiden te oogsten en vervolgens te drogen en op te slaan. Deze gedroogde kruiden zijn lang houdbaar en kunnen gebruikt worden voor het eindproduct. Naast deze droogovens hebben we ook verpakkingen en andere producten gekocht die nodig zijn om ons product uiteindelijk te realiseren. 

Op het gebied van het bedrijfsplan hebben we ook grote stappen gemaakt. Wij hebben besloten samen te gaan werken met Pure Good Food voor komend jaar. Deze samenwerking houdt in dat het BECDC de kruiden gaat verbouwen, drogen en het kruidenpotje met de rest van de ingrediënten zal gaan maken. Vervolgens gaan we dit verkopen aan Pure Good Food en gaan zij een label ontwerpen en verkopen zij het op de markt. We hebben hier bewust voor gekozen om ervoor te zorgen dat deze twee cruciale stappen gegarandeerd in de goede en ervaren handen zijn van Pure Good Food. 

Aangezien de planten erg hard zijn gegroeid in het hydroponics systeem zijn we nu druk bezig met het oogsten en drogen van deze planten. Hiermee bouwen wij een voorraad op, en als deze groot genoeg is kunnen we starten met het produceren van het eindproduct in samenwerking met Pure Good Food.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan