BECDC Hydroponics - Update I

Met de hulp van S4S is het ons gelukt om een extra hydroponics systeem aan te leggen. Hierdoor hebben we nu 5 extra groeibedden tot onze beschikking en kunnen er aanzienlijk meer planten geplant worden. Dit gaat ons enorm helpen met het realiseren van het einddoel: de constante productie van een kruidenmix. Volgens onze omzet projectie is er een grotere maandelijkse oplage nodig om constant winst te kunnen maken. Het extra hydroponics systeem komt hierbij goed van pas. 

Daarnaast zijn we bezig geweest met de optimalisatie van het groeiproces. De gewassen presteren erg goed. Ze groeien snel en zien er gezond uit. Er was een probleem met vraat op de gewassen. We hebben dit opgelost door met biervallen deze insecten te vangen. Hierbij worden dus geen chemische middelen gebruikt en is daardoor duurzaam en beter voor het milieu. 

We gaan ons nu focussen op het productieproces van ons eindproduct. Dit betekend dat we het productieproces in werking gaan zetten. We willen ervoor zorgen dat het proces zo goed mogelijk gaat verlopen en en vervolgens kijken hoe dit proces geïmplementeerd kan worden bij het centrum. Daarnaast zullen we via een aparte crowdfunding geld ophalen zodat we de nodige investeringen kunnen maken om het productie proces op gang te krijgen en de capaciteit nog verder te vergroten.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan