RIWIK 2.0 | RIWIK East Africa!

RIWIK East Africa! Onder deze naam staat RIWIK vanaf nu als bedrijf in Kenia geregistreerd, een hele mooie prestatie! Het project is druk in de weer om contacten te leggen voor toekomstige samenwerkingen en het heeft al heel wat besproken met potentiële klanten die de windmolen moeten gaan kopen. Ook wordt er gekeken naar potentiële windrijke plekken en worden er voorbereidingen getroffen om meer molens te gaan plaatsen.

Op het ogenblik wordt er hard gewerkt aan de reparatie van het prototype en de verdere ontwikkeling van de windmolen. Helaas gaat dat ook gepaard met tegenslagen, een windmeter die was gekocht is om nog onbekende redenen doorgebrand en is ter reparatie teruggestuurd naar ons koude kikkerlandje, binnen twee weken zou de meter terug moeten zijn en kan er weer gebruik van worden gemaakt.

Al met al wordt er flink aan de weg getimmerd om de molen te optimaliseren en contacten te leggen voor continuering van het project. In de volgende nieuwsbrief zal zeker weer een update staan! Ondertussen kan het project gevolgd worden op http://marijnwouters.waarbenjij.nu.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan