Muima - Update III

Na lang wachten is de mal vorige week eindelijk in de fabriek aangekomen. Hoewel we hier erg blij mee waren was de sfeer ook gespannen. Komt het product er wel goed uit? En wordt het geluid wel echt versterkt?

Na de mal goed bekeken te hebben was het moment van de waarheid eindelijk daar, dit was het moment waar we heel de minor naar toe hebben geleefd… Het openen van de mal ging soepel, het leek erop dat er een intact product uit zou komen na deze eerste poging. Zou het product in één keer loskomen van de mal? Toen dat lukte durfde we pas echt opgelucht adem te halen. Het product was in één keer goed uit de mal gekomen en dat nog wel bij de eerste test!

Nadat we de speaker uitgebreid besproken en bekeken hadden was het tijd om te testen of het geluid inderdaad versterkt zou worden...

Met het nummer ‘Get down on It’ van Kool and The Gang hebben we een telefoon in de versterker gezet. Het verschil was gelijk goed te horen, wat resulteerde in een klein vreugde dansje van Wilson en Stan. Het product werkt!

Na het weekend gingen we Mumias in om te kijken hoe mensen op het product reageerden en wat ze bereid zijn ervoor te betalen. Iedereen vond het eigenlijk meteen een super leuk product omdat ze nog nooit zoiets eerder hadden gezien! Dit resulteerde erin dat ze wilde onderhandelen over de prijs van het product omdat ze het direct wilde kopen, hierdoor werd het antwoord op de vraag ‘’voor hoeveel zou je het kopen?’’ wel een beetje discutabel. We zijn nu bezig om samen met Wilson een kostprijs en een verkoopprijs op te zetten, hierna kan het product in productie genomen worden!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan