Hydropepump Sierra Leone - Update II

Hoi allemaal!

Bij deze weer een update van het Hydropepump team in Sierra Leone! Het project gaat super; we hebben de eerste pomp in Freetown geïnstalleerd, wat een enorme opluchting is voor het hele team. Vooral omdat de locals zo enthousiast waren en hebben beloofd goed voor de pomp te zorgen.

We zijn alleen nog niet klaar! We willen nog twee pompen gaan installeren. De productie daarvan is al gestart met alleen locale materialen. Daarbij hebben we Gabriel Joe altijd bij ons. Gabriel is een van onze contactpersonen in Sierra Leone en werknemer bij bij SEP. Omdat we hem leren hoe de pomp gemaakt kan worden en geïnstalleerd wordt kan hij het werk overnemen als we weg zijn. 

Na het plaatsen va de pomp hebben Gabriel en de anderen de pomp geadverteerd in hun netwerk en enorm veel reactie gekregen. Daarom heeft SEP besloten een business te maken van de Hydrope pump en zo nog meer mensen van deze simpele, goedkope en makkelijk te gebruiken pomp te voorzien. Komende weken maken we de laatste pompen klaar en zorgen we dat we het project goed afsluiten!

Groetjes uit Sierra Leone,

Team Hydrope Pump, 

Tetsuo, Rolf and Laurens

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan