Aquaponics - Update I

Een van de eerste dingen die we willen doen in Cape Town is helpen bij het installeren van de laatste vier kweekbedden. Op dit moment zijn zes van de tien kweekbedden geïnstalleerd. Daarna willen we gaan kijken naar mogelijke producten die wij kunnen maken uit de geteelde gewassen.

Tijdens het werken op het centrum in Cape Town kwamen we erachter dat er een heleboel stakeholders bij het project betrokken zijn. Het doel van het hoofd van de BECDC in dit project is het bereiken van zo veel mogelijk sociale profit voor de kinderen. Onze begeleider vanuit de CPUT universiteit weet veel over de technologie achter het systeem. Zijn grootste belang is om deze technologie uit te breiden en het optimaal te laten werken. De laatste stakeholder die we hebben geanalyseerd is de stichting Beleaf, die opgericht is door de groep van vorig jaar. Hun grootste belang is om het gebruik van het systeem optimaal te maken, zodat ze het systeem kunnen uitbreiden en meer kinderen in heel Afrika kunnen helpen.

Voordat we daadwerkelijk konden gaan werken aan onze plannen, vonden we het nodig om enige kennis te verwerven over de exacte status van het project. We hebben vergaderingen met iedereen die betrokken is en lezen een update, geschreven door een van de studenten van de universiteit. We kunnen nu concluderen dat zowel de afstand tussen de planten en de gewas keuze enige aandacht nodig heeft, dus hebben we besloten om een ​​aantal literaire onderzoek te gaan starten. We zijn er ook achter gekomen dat het break-even punt nog niet bereikt is, dus besloten we dat ons doel om  de inkomsten te verhogen de meeste aandacht nodig heeft.


Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan