S4S Symposium: Diverging Perspectives

Begint op: 21 maart 2023 - 19:00 Eindigt op: 21 maart 2023 - 23:00

Elk jaar organiseert S4S een symposium over duurzaamheid. Dit symposium is open voor iedereen maar gericht op de studenten van de Technische Universiteit Delft en zal dit jaar geheel Engelstalig zijn. Er zullen verschillende sprekers komen die niet alleen met de studenten, maar ook met elkaar zullen praten over ons thema en hun visies via paneldiscussies.

Het thema van het S4S Symposium 2023 is ‘Diverging Perspectives’. Studenten worden in dit tijdperk al overspoeld met duurzame innovaties en ontwikkelingen. Waardoor zij door alle bomen het bos niet meer kunnen zien en niet weten waar ze moeten beginnen. Met dit thema willen wij juist laten zien dat er meerdere manieren (Diverging) zijn om met duurzaamheid bezig te zijn, er is geen blauwdruk van hoe het perfect moet. Iedereen is op een eigen manier bezig met duurzaamheid, samenhangend met hun eigen doelen en visie van de toekomst (Perspectives).

De eerste spreker van het symposium is Bert van Son, CEO van MudJeans. Hij zal komen spreken over het opzetten van een succesvol duurzaam bedrijf. De tweede spreker is Anouk Creusen, uitvoerende directeur van 75inQ. Zij maakt zich hard voor gendergelijkheid binnen de energietransitie. De derde spreker is Paul Behrens, associate professor. Hij zal praten over het maatschappelijke en wetenschappelijke aspect van duurzaamheid.

Het symposium vindt plaats in Auditorium van de TU Delft en begint om 19:00, inclusief drankjes erna. Het evenement is gefocust op studenten, maar is open voor alle geïnteresseerden!

Raak geïnspireerd op 21 maart in de aula van TU Delft!

Check onze instagram @s4symposium voor meer details over het evenement, of koop gelijk je gratis ticket hier!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan