Opening S4S week

Begint op: 19 februari 2020 - 20:00

Het is bijna zover, de S4S week opent op woensdag 19 februari in DOK (OPEN, Vesteplein 100, 2611 WG Delft).
Denk jij bij klimaatverandering en duurzaamheid aan het einde van wereld en een sombere toekomst, NIKS is minder waar. Op woensdag 19 februari openenen wij de S4S week met 2 sprekers (mogelijk gemaakt door Studium Generale Delft) die jullie extra gemotiveerd zullen krijgen.

Earl Goetheer

Wij starten de avond in DOK met professor Earl Goetheer van de TU delft. Hij is een expert op het gebied van duurzame energie. Hij zal gaan vertellen over CO2 capture and utilisation. Nadat professor Goetheer de ongelofelijke nieuwe mogelijkheden heeft laten zien waarmee we het klimaat kunnen redden zullen jullie vervuld worden met gelach door onze volgende spreker.

Anouk Kragtwijk

Anouk Kragtwijk is een freelance journalist en interviewer voor het NRC. Daarnaast is ze ook te zien in de wereld van cabaretiers. Ze schroomt er niet om onderwerpen als politiek, economie, vrouwenrechten en natuurlijk DUURZAAMHEID op een spottende en grappige manier te behandelen. Zij zal bij de opening haar talenten aan jullie laten zien om een toch zwaar ogend onderwerp op een leuke manier over te brengen. 

Tot slot hebben we nog een afsluitende borrel om alle vragen te kunnen stellen die je wil aan de sprekers. Dus houd de datum vrij voor een avond met lezingen, entertainment en natuurlijk drankjes! We zien jullie dan!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan