Sunshine

Locatie: Uganda | |

Olyotya! Wij zijn Jozine, Mirte, Chéron and G-Young van Studio Sunshine. We werken momenteel aan een project om malaria consultatie voor de Community health workers in Uganda te verbeteren, dit project doen we voor het bedrijf Healthy Entrepreneurs.

Healthy Entrepreneurs trainen de lokale Community Health Workers om hun eigen business te kunnen runnen als entrepreneurs en voorzien ze van de benodigde producten. Een belangrijk aspect van het succes van de entrepreneurs, is dat ze een tablet krijgen met onder andere informatieve filmpjes en informatie over de producten en medicijnen die ze verkopen. Het doel van ons project is om een geschikte tool te ontwikkelen voor de tablet, die de entrepreneurs voorziet van de benodigde kennis en mogelijkheden om een professionele malaria consultatie uit te voeren. We werken naar een eindresultaat dat misdiagnoses van malaria zal verminderen en daarmee het gat kan verkleinen tussen patiënten en de benodigde gezondheidszorg, met correcte diagnoses en de juiste behandelingen, in de meest afgelegen en slecht bereikbare gebieden.

We hebben ons veldonderzoek en gebruikerstesten afgerond in Kibaale district in Uganda en het gehele project zal worden aflopen aan het begin van februari.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan