Future Stars Academy

Locatie: Tanzania | |

Future Stars Academy is een bijzondere voetbalschool me een sociale doelstelling. Niet alleen wordt er een voetbal opleiding van hoge kwaliteit aangeboden, bovenal is er een sterke focus op de ontwikkeling van kansarme jongens en meisjes in Arusha, Tanzania. FSA streeft ernaar om de problemen waar deze kinderen mee worden geconfronteerd op te lossen door middel van voetbal. Daarnaast probeert de FSA ze sociale vaardigheden bij te brengen. Voetbal wordt ingezet als middel voor de kinderen om zichzelf te uiten, zich te concentreren op een doel, samen te werken en een goed voorbeeld te zijn voor hun gemeenschap.

De FSA is een groot succes en is ontzettend gegroeid in de afgelopen jaren. Dit succes is mogelijk gemaakt door het harde werk van de oprichter, Alfred Itaeli, en zijn medewerkers. Het probleem is dat door de groei er niet meer genoeg ruimte is om de kinderen op een gepaste manier te helpen. Op dit moment zijn er en aantal locaties op het oog waar de FSA een hoofdkantoor en voetbalschool zou kunnen bouwen. Er is echter een groot gebrek aan geld en kennis om de FSA uit te breiden, waardoor een groot aantal kinderen niet de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Het studententeam gaat werken aan het opzetten van een verbeteringsproject, waarbij ze samenwerken met Future Stars Academy om de bouw van een nieuwe voetbalschool te realiseren Deze school moet genoeg plek bieden aan elk kind dat de hulp van de FSA nodig heeft.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan