Team Ghana | een hectische periode

Nog ruim een week en dan komt Team Ghana weer terug naar het koude Nederland. Een grote inhaalslag die in de planning stond is helaas niet gemaakt. De twee gebouwen die afgemaakt moesten worden zullen nu gedeeltelijk worden voltooit, wel op zo'n manier dat ze gebruikt kunnen worden en de lokale bevolking er mee verder kan.

Zowel een verkeerd ingeschatte planning en het niet komen opdagen van de lokale bevolking bij de bouw hebben voor vertraging gezorgd. Op sommige dagen was er zelfs geen hulp van Ghanezen.

Na overleg met de lokale bevolking en opdrachtgevers is besloten om beide gebouwen zo veel mogelijk functioneel te voltooien. Op het ogenblik moeten de daken er nog op en de vloeren, ramen en deuren er nog in. Mocht er nog tijd over zijn dan wordt het tweede gebouw ook nog geverfd.

Bij het lezen van dit nieuwsbericht is de oplevering van de twee gebouwen en bij de volgende update komen nieuwe foto’s om het resultaat te laten zien! Tot die tijd kan Team Ghana verder gevolgd worden op: http://www.teamghana.nl/

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan