Muima | Goede vooruitgang

De tweede week in Kenia hebben we hard gewerkt aan ons Solidworks-model. Op zondag hebben we samen met Wilson, Mukanda bezocht in Kakamega. Hier hebben we ons model laten zien en hebben we het model verbeterd naar ieders wensen. Na deze afspraak is Mukanda begonnen aan het design voor de mal.

Gedurende de dagen, waarin Mukanda bezig was met het maken van het design voor de mal, hebben we een begin kunnen maken aan het ontwerp van de nieuwe machine. Hiervoor zijn we naar de fabriek gegaan om alle mogelijkheden  voor de nieuwe machine met Wilson te bespreken. Hij heeft ons veel advies gegeven en samen zijn we tot een beste concept gekomen.

Na dit bezoek zijn we direct naar de lokale markt gegaan. Hier hebben we gekeken naar de beschikbare producten en de verschillende prijzen.  We zijn erg enthousiast over het concept van de nieuwe machine en verheugen ons om de onderdelen te kopen en de nieuwe machine in de fabriek te bouwen!

Zodra Mukanda zijn ontwerp op donderdag klaar had, zijn we weer naar hem toe gegaan in Kakamega. Hier liet hij ons zijn ontwerp van de mal zien en bespraken we de mogelijkheden voor de verbindingen tussen de verschillende onderdelen. Er waren wat kleine berekeningen die in zijn model moesten worden aangepast en daarom zullen we Mukanda volgende week opnieuw in Mumias ontmoeten. Hierna kan de machine eindelijk beginnen met het bouwen van de mal

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan