FertileGrounds | Eerste weken

In de eerste 2 weken hebben we veel vergaderingen gehad met belanghebbenden in ons project, zoals het Department of Agriculture, prof. Takatso Mofokeng, Nickey Jansen van Rensburg, de studenten die het project aan ons overdragen, en veel experts op het gebied van biogas die ons kunnen helpen op de Universiteit van Johannesburg. We hebben veel afspraken gemaakt over ons project, deadlines gesteld, en ons onderzoek op de boerderijen voorbereid.

In de afgelopen 2 weken hebben we alle boerderijen in Free State bezocht om een beter zicht te krijgen op de specifieke mogelijkheden die elke boerderij biedt. We hebben de boeren geïnterviewd en daarnaast het huidige biogas-installatie ontwerp uitgelegd alsmede het zogenaamde anaerobische fermentatie proces.

De boeren waren erg blij om ons te zien en hebben veel interessante vragen gesteld. Ze hoopten dat de TU Delft studenten de constructie van de installatie zo snel mogelijk konden beginnen. Op het moment zijn we druk bezig met het uitwerken van de verworven data en het verwerken van onze nieuwe inzichten.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan