Commissie interesseborrels

Lieve studenten, we want you! 

Wil jij je met onze stichting inzetten voor meer duurzaamheid in Delft en omstreken? Kom dan maar één van onze commissie interesseborrels! Tijdens de borrels kun we kennismaken en zullen we meer vertellen over de inhoud en de planning van onze verschillende commissies. In het kort:

  • Symposium: Organiseer met jouw commissie een symposium met een vernieuwend thema en interessante sprekers. De manier om diep op duurzaamheid in te gaan en organisatieskills op te doen!
  • De Groene Pint: De duurzaamheidsranglijst voor Nederlandse studentenverenigingen. Ga bij verenigingen langs, overtuig ze om mee te doen en organiseer de prijsuitreiking!
  • Festable: Kan feesten hand-in-hand gaan met duurzaamheid? Zeker! Organiseer met vijf anderen het vernieuwendste festival van Delft, met interessante stands en harde DJs!
  • NEW! S4S Business Commissie: Breng duurzaamheid aan het licht in het bedrijvenleven. Door het jaar organiseer je verschillende inhousedagen, case days, fieldtrips en de startupcompetitie Seconds2Startup!


Update: De interesseborrels waren een groot succes! Bedankt voor alle bezoekers. Ben je overtuigd van de commissies, stuur dan je motivatie op! De deadline is woensdag 14 oktober 20:00. Heb je nog vragen, stuur ons dan een mail via het contactformulier op deze website.

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan