Bambu Natural | De bouw is begonnen

¡Hola a todos!

Inmiddels staan alle kolommen die het dak van de werkplaats moeten gaan ondersteunen omhoog! Gisteren zijn we uit Esperanza vertrokken en na de kerstvakantie zullen we de bouw weer voort zetten.

We zijn nu voor een week in Waspam om hier onderzoek te doen naar de mogelijkheden om bamboe meubels te verkopen. Waspam is een klein stadje 90 kilometer van Esperanza. Esperanza valt wel onder de gemeente Waspam. 

In Waspam zitten een aantal hotels en restaurants waar de bamboe meubels aan verkocht zouden kunnen worden. Dit brengt wat geld op voor de werkplaats, maar nog belangrijker: naamsbekendheid. 

De burgemeester van Waspam heeft inmiddels al 3 tafels besteld bij de werkplaats en we hopen dat we door bekendheid te werven ook meer zullen verkopen aan particulieren! 

Het geld wat wordt verdiend met de meubels zal worden geïnvesteerd in het onderhoud van de werkplaats en de rest van het geld wordt door het werkplaats team lokaal uitgegeven. Zo blijft het geld binnen de gemeenschap en wordt iedereen een beetje beter van deze onderneming!

 

¡Hasta la próxima!

Team Bambú Natural

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan