The Green Maze

Begint op: 29 april 2021 - 00:00 Eindigt op: 30 april 2021 - 00:00

Op 29 en 30 april 2021 organiseren Students4Sustainability and GreenTU een evenement dat focust op duurzame carrièremogelijkheden in de toekomst van huidige studenten.

Students4Sustainability en GreenTU zijn beide studentenorganisaties die medestudenten inspireren om duurzaamheid om hun heen te herkennen. Een aantal manieren waarop wij dit doel bereiken zijn door lezingen, workshops, case days en nog veel meer.

Met ons grote, gecombineerde netwerk willen we mogelijkheden bieden aan enthousiaste studenten. Voor hen die al op zoek zijn naar een baan in de duurzame sector, maar ook voor de studenten die slechts hun opties verkennen, om ook hen op de hoogte te brengen van de mogelijkheden.


Het evement
Opening: Een paar worden ter introductie van een spreker met een erkende carrière in het duurzame domein.

Cases: Dit is een manier voor studenten om first hand de problemen omtrent duurzaamheid te ervaren, waar bedrijfsleden elke dag mee kampen. Ze krijgen de mogelijkheid om hun kennis in te zetten om oplossingen te bedenken. De bedrijven kunnen de creatieve geesten van de TU studenten gebruiken om hun duurzame problemen op te lossen.

Sprekers: Een korte lezing van professionals over een duurzaam onderwerp.

Workshop: We bieden verschillende workshop met het overkoepelende thema van werken in duurzaamheid, inclusief een CV check en loopbaanadvies.

Second 2 startup: Tijdens twee rondes van pitches zullen start-ups zichzelf en hun product presenteren. Na een pitch van 8 minuten is er ruimte voor vragen van een professioneel panel. Ook voor het publiek is er mogelijkheid tot vragen en discussie!


Check onze social media om te zien welke bedrijven deelnemen!

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan