Laatste projectnieuws

 • Studio WaterF'all

  Studio WaterF'all | Bouw van een fog catcher

  28 jan. 2018

  Na de voorbereidingen de dag ervoor, begon het echte werk. We hebben een pilot fog cather in Awala! Het was een hele opgave, helaas voor ons regende het die dag. Gelukkig zijn er veel mensen samen met ons de berg op gegaan, en hebben we uiteindelijk een goeie plek gevonden voor de pilot catcher.

 • Studio WaterF'all

  Studio WaterF'all | Naar Marokko!

  28 jan. 2018

  Jacco en Mathijs waren de eerste in Marokko, in deze vijf dagen hebben ze de mensen of Tawrirt Wourt succesvol een pilot catcher neergezet, met de hulp van onze toolkit. Met deze pilot catchers kunnen de mensen daar vaststellen wat de beste locatie is voor de grotere mistnetten. Wij willen graag iedereen bedanken voor hun gastvrijheid en de mensen die ons geholpen hebben. Daarnaast willen we graag S4S bedanken voor het financieren van de pilot catchers.

 • Studio WaterF'all

  WaterF'all | Fijne feestdagen!

  26 dec. 2017

  Hoe dichter we bij de feestdagen komen, hoe dichter we bij een werkende toolkit komen. In de afgelopen twee weken hebben we onderdelen van de toolkit opgestuurd naar NGO’s en met hun hulp en feedback verbeterd.

Studio WaterF'all

Wij willen het voor mensen met gebrek aan drinkwater mogelijk maken om zichzelf van water te voorzien met behulp van mistnetten. Mistnetten, die water vangen uit mistige lucht, zijn reeds succesvol geïmplementeerd door de Creating Water Foundation (CWF) in Peru. 

Het CWF krijgt nu vele verzoeken om ook in andere gebieden op de wereld netten op te zetten, maar kunnen daar niet aan voldoen. Wij willen het met ons project voor de bevolking en/of lokale organisaties toegankelijk maken om deze mistnetten zelf te implementeren. Dit doen we voortbordurend op en in samenwerking met CWF.