Laatste projectnieuws

 • Studio WaterF'all

  waterf'all | Test netten, toolkits en user interfaces

  7 dec. 2017

  Op dit moment zijn we hard bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van onderdelen in onze toolkit. Dit houd in dat we kijken naar wat de potentiële fog farmers inhoudelijk nodig hebben, maar ook hoe we dat naar ze moeten communiceren in een digitaal en/of analoog interface.

 • Studio WaterF'all

  Waterf'all | Creatieve sessies

  23 nov. 2017

  We zijn begonnen met ontwerpen! Onder andere met behulp van een creatieve sessie creëren we stap voor stap de toolkit die het voor NGO’s toegankelijk maakt om zelf mistnetten op te zetten. Intussen hebben we contact met verschillende partijen met interesse in een mistnet project. De komende tijd zullen we, met hun hulp, verdergaan met het ontwikkelen, testen en verbeteren van de onderdelen van de toolkit.

 • Studio WaterF'all

  Waterf'all | Toolkit voor mist netten

  9 nov. 2017

  De afgelopen weken hebben wij geanalyseerd hoe Creating Water Foundation's mistnet projecten in Peru een succes zijn geworden. Met deze kennis hebben we gedefinieerd hoe NGO's zelf het proces om mistnetten te implementeren door kan gaan. 

Studio WaterF'all

Wij willen het voor mensen met gebrek aan drinkwater mogelijk maken om zichzelf van water te voorzien met behulp van mistnetten. Mistnetten, die water vangen uit mistige lucht, zijn reeds succesvol geïmplementeerd door de Creating Water Foundation (CWF) in Peru. 

Het CWF krijgt nu vele verzoeken om ook in andere gebieden op de wereld netten op te zetten, maar kunnen daar niet aan voldoen. Wij willen het met ons project voor de bevolking en/of lokale organisaties toegankelijk maken om deze mistnetten zelf te implementeren. Dit doen we voortbordurend op en in samenwerking met CWF.