Festable

Begint op: 21 mei 2021 - 00:00 Eindigt op: 24 mei 2021 - 00:00

2020 zou het allemaal gebeuren. De eerste editie van het vernieuwende evenement. Toen kwam corona en gooide roet in het eten. Nu, één jaar later, is het dan echt zo ver en kan Festable echt van start.
Festable is het muziekfestival waar duurzaamheid centraal staat. Het doel van Festable is om bezoekers actief, maar ook onbewust met duurzaamheid bezig te houden. En dat allemaal in een hip jasje.

Jammer genoeg is er dit jaar in het zonnige mei nog geen plek voor een groot evenement. Daarom presenteren we dit jaar Festable Weekend! Vier dagen lang, vier verschillende locaties en vier verschillende sustainable thema’s. 

Vrijdag zal de aftrap plaatsvinden op het terras van iChange in Delft. Onder het genot van een drankje en een vegan hapje zal Maarten Oosting van Our Green Horizons een lezing geven over duurzaamheid en zijn doel heeft om mensen te motiveren en aan te sporen om zich daarmee bezig te houden. Na deze vrijdagmiddagborrel wordt er ‘s avonds (thuis) gefeest met de online livestream van de sets van de vier winnaars van de DJ contest die zijn opgenomen op de watertoren in Delft. 

Zaterdag Vintage kilo sale: uitgesteld.

Zondag Kunstexpositie: afgelast.

Maandag: Tot slot zal de evenementen reeks worden afgesloten met een business case. Bij deze case zal er worden samengewerkt met DGTL. De case zal gaan over een festival van de toekomst. In groepen zullen er ideeën worden uitgewerkt omtrent duurzaamheid en festivals. 

Voor alle vier de evenementen zal er een kaartverkoop zijn, waarvan de link te vinden is op de instagram van Festable. So save the date: 21 en 24 mei! Dit wil je niet missen…

Help mee!

Steun onze projecten vanaf €2,- per maand!

Word donateur Meld jouw project aan