Partners

S4S werkt samen met..

 

Studium Generale

Alle universiteiten in Nederland hebben in de jaren na 1946 een eigen Studium Generale in het leven geroepen. Dit is bedoeld om de algemene kennis van studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden te verbreden door middel van vrij toegankelijke programma’s op het gebied van cultuur, techniek, maatschappij en wetenschap. De Delftse tak organiseert vele lezingen en workshops. Wij zijn in 2013 een samenwerking aangegaan met SG om de lezingen en andere events nog beter te kunnen organiseren zodat we de Delftse student meer bewust kunnen maken van duurzaamheid.

 

 

Technische Universiteit Delft

De fascinatie voor wetenschap, ontwerp en engineering is wat ruim 19.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland.

 

VIS Groep

Vis Groep is een groep bedrijven die technische services voor de constructie industrie biedt. Ook zijn zij operationeel op het gebied van diamantboor- en zaagtechniek, brandwerend afdichten, saneren en amoveren. Met 120 werknemers verspreid over 8 vestigingen, werken deze bedrijven in heel Nederland. Duurzaamheid is een erg groot aandachtspunt, verdeeld in de drie topics mensen, milieu en maatschappij. Om voortgang te kunnen maken met constante ontwikkeling heeft Vis Groep zijn eigen Vis Academy voor onderwijs en een InnoLab voor innovaties. It is logical to say: Vis Group….sustainable in every way.

 

 

Engineers Without Borders

Het doel van EWB is het promoten, onderwijzen en implementeren van duurzame technische oplossingen voor ontwikkelingslanden welke succesvol kunnen worden gebruikt door bedrijven. Door dit te doen gelooft EWB dat de kwaliteit van het leven van mensen en de ontwikkeling van landen wordt verbeterd.

 

Nineyards Law

Nineyards Law is in 2015 opgericht door partners van
vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Met hun ruime
ervaring en diepgaande kennis creëren zij duurzame toegevoegde waarde voor hun cliënten. Nineyards Law richt zich op de dienstverlening aan ondernemingen (profit en non-profit), waarbij zij gericht zijn op resultaat, pragmatische en persoonlijke betrokkenheid.

 


                                            DCE - Delft Centre for Entrepreneurship

 Technologische doorbraken staan aan de wieg van innovatie en economische  groei. Maar kennis omzetten in klinkende munt vereist óók ondernemerschap:  de passie om nieuwe vindingen te vermarkten. DCE stimuleert studenten en  onderzoekers hun kennis om te zetten in economische bedrijvigheid en helpt ze aan de benodigde vaardigheden.

 

 

Universiteitsfonds Delft (UfD)

Het Universiteitsfonds Delft zet zich in om met behulp van donateurs die de TU Delft een warm hart toedragen talentontwikkeling in onze universiteit kracht bij te zetten.

 

PaperWise

PaperWise is een nieuwe generatie papier en karton van een hoge kwaliteit met 47% lagere milieu impact. Het wordt gemaakt van landbouwafval, de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. PaperWise geeft landbouwafval een 2e leven. De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie voor PaperWise.

 www.paperwise.eu