Komende evenementen

S4S Nieuws

Partners

S4S werkt samen met..

 

Studium Generale

Alle universiteiten in Nederland hebben in de jaren na 1946 een eigen Studium Generale in het leven geroepen. Dit is bedoeld om de algemene kennis van studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden te verbreden door middel van vrij toegankelijke programma’s op het gebied van cultuur, techniek, maatschappij en wetenschap. De Delftse tak organiseert vele lezingen en workshops. Wij zijn in 2013 een samenwerking aangegaan met SG om de lezingen en andere events nog beter te kunnen organiseren zodat we de Delftse student meer bewust kunnen maken van duurzaamheid.

 

 

Technische Universiteit Delft

De fascinatie voor wetenschap, ontwerp en engineering is wat ruim 19.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland.

 

 

Delft Global Initiative

Delft Global Initiative is de toegang en booster voor wetenschap en techniek voor wereldwijde ontwikkeling bij de TU Delft. Ons doel is bij te dragen aan duurzame oplossingen voor globale sociale problemen door probleem gericht interdisciplinair technisch onderzoek te doen in nauwe samenwerking met partners in ontwikkelingslanden. Dit alles om het leven van mensen in armoede te verbeteren.

 

 

 

Engineers Without Borders

Het doel van EWB is het promoten, onderwijzen en implementeren van duurzame technische oplossingen voor ontwikkelingslanden welke succesvol kunnen worden gebruikt door bedrijven. Door dit te doen gelooft EWB dat de kwaliteit van het leven van mensen en de ontwikkeling van landen wordt verbeterd.

 

 

Energy Club

Energy Club is een gemeenschap van mensen met passie voor (duurzame) energie. Het is onderdeel van het Delft Energy Initiative en wordt bestuurd door studenten. Het is een netwerk en platform waar studenten, professoren, docenten, medewerkers, bedrijven en alumni informatie, inspiratie en motivatie kunnen delen.

 

Nineyards Law

Nineyards Law is in 2015 opgericht door partners van
vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Met hun ruime
ervaring en diepgaande kennis creëren zij duurzame toegevoegde waarde voor hun cliënten. Nineyards Law richt zich op de dienstverlening aan ondernemingen (profit en non-profit), waarbij zij gericht zijn op resultaat, pragmatische en persoonlijke betrokkenheid.

 


                                            DCE - Delft Centre for Entrepreneurship

 Technologische doorbraken staan aan de wieg van innovatie en economische  groei. Maar kennis omzetten in klinkende munt vereist óók ondernemerschap:  de passie om nieuwe vindingen te vermarkten. DCE stimuleert studenten en  onderzoekers hun kennis om te zetten in economische bedrijvigheid en helpt ze aan de benodigde vaardigheden.

 

 

Universiteitsfonds Delft (UfD)

Het Universiteitsfonds Delft zet zich in om met behulp van donateurs die de TU Delft een warm hart toedragen talentontwikkeling in onze universiteit kracht bij te zetten.

 

PaperWise

PaperWise is een nieuwe generatie papier en karton van een hoge kwaliteit met 47% lagere milieu impact. Het wordt gemaakt van landbouwafval, de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. PaperWise geeft landbouwafval een 2e leven. De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie voor PaperWise.

 www.paperwise.eu