Shock Safe Nepal zoekt nieuwe studenten!

Publicatiedatum: 5 april 2018 - 19:45

Shock Safe Nepal is opzoek naar nieuwe enthousiasten studenten die het team van volgend jaar (Q1) willen versterken. Van september 2018 tot november 2018 zal er een nieuw team van shocksafe onderzoek doen naar het aardbeef bestendig maken van huizen in buitenliggende gebieden met behulp van de lokale bevolking.


Na de heftige aardbeving in Nepal in 2015 is een groot deel van de gebouwen en woningen gedeeltelijk verwoest. Door deze aardbeving is een deel van de bevolking hun woning kwijt geraakt of zijn in gevaarlijke gebouwen gaan wonen. De wederopbouw van verschillende dorpen in het land gaat heel langzaam. De goal van Shock Safe Nepal is het bouwen van betaalbare aardbevingsbestendige huizen. Shock Safe Nepal is een multidisciplinair project uitgevoerd door studenten van verschillende masterrichtingen van de TU Delft.

Ben jij geintereseerd in het uitvoeren van dit multidisciplinaire project en ben jij beschikbaar in periode 1 van 2018-2019? Neem dan contact op met: projecten@students4sustainability.nl. 

Voor meer informatie: shocksafenepal.wordpress.com

​​​​​​​