Komende evenementen

  • Geen resultaten gevonden.

Bestuur

Bestuur 2018 - 2019

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2018/2019 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:

Rogier Doodeman - Voorzitter

Mijn naam is Rogier Doodeman, 22 jaar oud en dit jaar zal ik mij naast het afronden van mijn bachelor werktuigbouwkunde inzetten voor Students4Sustainability. Op het moment dat ik hoorde van alle projecten die werden gesponsord door S4S en de activiteiten die werden georganiseerd op het gebied van duurzaamheid was ik enorm enthousiast om hierbij betrokken te raken. Ik denk dat Delftse studenten met hun technische kennis een cruciale rol spelen in het overwinnen van de uitdagingen die komen kijken bij het verduurzamen van de maatschappij. Het is onwijs gaaf om te zien hoe die kennis dan wordt toegepast in duurzame projecten over de hele wereld. Door meer studenten in aanmerking te laten komen met duurzaamheid en te laten zien dat ze een verandering kunnen maken met de kennis die ze nu op doen, denk ik dat we een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij.

Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail: voorzitter@students4sustainability.nl

 

Mila van Rijs - Secretaris

Hallo! Mijn naam is Mila van Rijs en ik vervul de functie van secretaris dit jaar. Bij mijn studie Industrieel Ontwerpen kwam ik als student al in aanraking met duurzaamheid en duurzame projecten, maar zelf vond ik het altijd lastig om te zien hoe dit nou echt kan worden toegepast. Dat je als technische student echt een verschil kan maken zag ik bij Students 4 Sustainability! 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast als nieuwe secretaris en hoop zo veel mogelijk mensen te bereiken dit jaar om duurzame projecten te komen doen of een van onze activiteiten te bezoeken!

Als je meer informatie wil over S4S of gewoon een leuke vraag aan mij wil stellen, stuur dan een mailtje naar secretaris@students4sustainability.nl.

 

Coen-Jan Smits - Penningmeester 

Ik ben Coen-Jan Smits en ik studeer werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Dit jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen binnen het S4S bestuur. Wij zijn bevoorrecht dat we in Nederland zijn geboren en dat we de kans hebben gekregen om hier te kunnen studeren. Voor ons ligt dat misschien voor de hand, maar als je in een ontwikkelingsgebied in Afrika bent geboren is dat een ongrijpbare kans. Met de technische kennis die wij opdoen kunnen wij oplossingen bieden voor problemen in ontwikkelingsgebieden, hierdoor kan armoede worden aangepakt en de levensstandaard worden verhoogd. Mijn taak is het om komend jaar ervoor te zorgen dat er geld binnenkomt en dat dit geld vervolgens bij de juiste projecten terecht komt.

Zo kunnen deze projecten hopelijk verder blijven groeien en ook een steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Daarnaast houd ik mij ook bezig met duurzame initiatieven onder studenten, zoals ‘de groene Pint’. Wij zetten ons ook in om duurzaamheid in Nederland meer onder de aandacht te brengen bij studenten.

Wil je graag een –financiële– bijdrage leveren aan onze stichting? Of heb je een vraag over de financiën van S4S? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via penningmeester@students4sustainability.nl

 

Joris Schoenmakers - Projecten 

Mijn naam is Joris Schoenmakers, ik ben 21 jaar, en zal dit jaar naast mijn studie Industrieel Ontwerpen als commissaris Projecten deel uitmaken van het 12e bestuur van Students4Sustainability. Na het volgen van de minor International Entrepreneurship and Development ben ik erg enthousiast geworden over duurzame projecten in ontwikkelingsgebieden. Ik heb ontzettend veel zin om dit soort ondernemingen dit jaar te steunen en mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van duurzame innovaties in de gebieden waar dit het hardst nodig is.

Als je vragen of ideeën hebt, hulp nodig hebt bij je ontwikkelingsproject of als het je leuk lijkt om zelf een project te doen, stuur dan een mail naar: projecten@students4sustainability.nl

 

Margot Ridderikhoff - Commissaris Extern

Mijn naam is Margot Ridderikhoff, ik ben 20 jaar oud en momenteel derdejaars student technische natuurkunde aan de TU Delft. Dit jaar ga ik naast mijn studie mij inzetten als commissaris extern bij Students4Sustainibility. Voordat ik begon met studeren, interesseerde mij duurzaamheid mij al erg, maar leek het altijd een onmogelijke opdracht om er ook daadwerkelijk aan bij te dragen. Sinds ik ben gaan studeren, ben ik hier compleet anders tegen aan gaan kijken. Als ik kijk naar de technische kennis van de mensen om

mij heen en ook van mijzelf, ben ik ervan overtuigd dat wij samen als studenten een echte impact kunnen hebben. Daarom hoop ik komend jaar zoveel mogelijk mijn medestudenten en alle andere geïnteresseerden zoveel mogelijk te inspireren en motiveren om iets met hun kennis en talenten te doen! Twijfel daarom niet mij te benaderen of te mailen naar extern@students4sustainability.nl met leuke ideeën, vragen of opmerkingen!

Isabelle van der Kaaij - Commissaris Activiteiten

Hoi, ik ben Isabelle, de nieuwe Commissaris Activiteiten van Students4Sustainability! Tijdens mijn studie werktuigbouwkunde en eigen minor project heb ik ontdekt wat voor een positieve impact studenten kunnen maken op het gebied van duurzaamheid. De technische studenten van vandaag zijn de leiders van morgen. Daarom kan ik niet wachten om studenten te inspireren en aan het denken te zetten over hun eigen rol in de duurzame samenleving door middel van verschillende activiteiten.

Zin in een lezing van een gepassioneerde duurzame ondernemer? Een relaxte filmavond? Of ontdek je liever zelf een duurzame innovatie tijdens een van onze workshops? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten om geen enkel event te missen. 

Heb jij een fantastisch idee of lijkt het jou leuk om de S4S-week te helpen organiseren? Mail dan naar activiteiten@students4sustainability.nl. Tot snel bij een van de activiteiten!

RvA

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Daan Gorsse                          Penningmeester 15/16

Mitchel Vrolijk                         Activiteiten 16/17

Dion Koreman                        Extern 16/17

Anniek van Veldhuizen          Secretaris 17/18

Joost Soomers                       Projecten 17/18

Laurence Griffioen                  Penningmeester 17/18