Komende evenementen

  • Geen resultaten gevonden.

Bestuur

Bestuur 2017 - 2018

Het bestuur van S4S bestaat uit studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten. Elk jaar zijn er weer enthousiaste studenten die zich graag bezighouden met duurzame ontwikkelingsprojecten. Het S4S bestuur van 2017/2018 bestaat uit de volgende enthousiastelingen:

Meike Verhey - Voorzitter

Ik ben Meike Verhey, 22 jaar en vierdejaars Technische Bestuurskunde student. Dit jaar ben ik voorzitter van Students4Sustainability, en zal mij er enthousiast voor inzetten om de stichting te laten groeien binnen en buiten Delft.

Duurzaamheid heeft mij vanaf jongs af aan al geïnteresseerd. Ook binnen mijn studie houd ik mij ermee bezig. Ik vind het belangrijk om te bekijken hoe technische ontwikkelingen een bijdrage kunnen leveren aan duurzaamheidsvraagstukken in de maatschappij. Ook bij S4S speelt dit een grote rol. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat deze technische ontwikkelingen in onze eigen maatschappij verandering brengen, maar ook in dat van ontwikkelingslanden. Dit jaar wil ik deze ontwikkelingen zo goed mogelijk stimuleren en faciliteren om zo aan iedereen de kans te bieden hun maatschappij te verduurzamen!

U kunt mij bereiken via de mail: voorzitter@students4sustainability.nl


Anniek van Veldhuizen - Secretaris

Mijn naam is Anniek, ik ben 21 jaar oud en derde jaars student civiele techniek. Dit jaar ga ik me als secretaris inzetten voor S4S om zo ook naast mijn studie mijn horizon te verbreden op het gebied van duurzaamheid.

Ik hoop dit jaar studenten warm te kunnen maken om iets te gaan doen met duurzaamheid. Studenten in Delft worden technisch opgeleid en ik geloof dat er met die technische kennis verschillende innovatieve oplossingen kunnen worden verzonnen voor veel problemen in ontwikkelingslanden. Daarom vind ik het belangrijk studenten in Delft bewust te maken van die kennis die zij hebben en ze de mogelijkheid te bieden die kennis in de praktijk te brengen. 

Voor al je vragen over S4S kan je mij altijd een e-mail sturen: secretaris@students4sustainability.nl!

Laurence Griffioen - Penningmeester 

Hoi, mijn naam is Laurence, de nieuwe penningmeester van Students4Sustainability! Ik ben 22 en zal dit jaar mijn bachelor Molecular Science & Technology afronden. Sinds ik in Delft studeer besef ik steeds meer dat alles wat wij in de collegebanken leren, ook in “real-life” situaties toegepast kan worden. Onze technische kennis kan oplossingen bieden voor wereldwijde problemen en daarmee de welvaart en levenstandaard van onze samenleving verhogen.  Dit jaar zal ik deze visie als onderdeel van het S4S bestuur vertegenwoordigen. De stichting trok voor het eerst mijn aandacht toen ik hoorde over de unieke projecten die door S4S gesponsord worden. Als penningmeester zal ik ervoor zorgen, dat al het geld dat gedoneerd wordt op de juiste plek terecht komt. Zo kunnen deze projecten hopelijk verder blijven groeien en ook een steentje bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Heb je een vraag of een opmerking over de financiën van S4S, of wil je een gezellig praatje over duurzaamheid maken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via penningmeester@students4sustainability.nl !


Joost Soomers - Projecten 

Mijn naam is Joost Soomers, 22 jaar en 3e jaars luchtvaart- en ruimtevaarttechniek student aan de TU Delft. Komend jaar zal ik me op verschillende vlakken bezig houden met duurzame ontwikkelingen. Naast S4S doe ik namelijk een minor sustainable development aan de Universiteit van Leiden. Ik heb onwijs veel zin om komend jaar deel uit te maken van het S4S bestuur en me voornamelijk bezig te houden met alle projecten die komend jaar gesteund zullen worden door S4S. Naast de verantwoordelijkheid over alle ontwikkelingsprojecten wil ik leuke initiatieven doorvoeren om nog meer studenten om me heen in aanraking te brengen met duurzaamheidsvraagstukken.

Als je vragen of ideeën hebt, hulp nodig hebt bij je buitenlandproject of informatie wilt over de projecten van S4S stuur dan een mailtje naar: projecten@students4sustainability.nl

Fleur Verschoor - Commissaris Extern

Mijn naam is Fleur Verschoor, studeer LR en ik ga dit jaar de functie extern op me nemen.

Vorig jaar was ik op het Symposium aanwezig waarbij ik in aanraking kwam met S4S. De onderwerpen en vooral het breder georiënteerd zijn op de wereld trok me erg aan. Duurzaamheid en ontwikkelingshulp zijn dingen die nodig zijn om de wereld te innoveren en te verbeteren. In het bestuur is het mijn taak om geld binnen te halen en zal ik me ernaast focussen op de groei van S4S buiten de studentenwereld. Dit door middel van ambassadeurs maar ook met samenwerkingen tussen bedrijven.

Ik heb er heel veel zin in en zie dit als grote uitdaging. 

Heb je ideeën vragen of opmerkingen? Spreek mij dan gerust aan tijdens een activiteit of stuur een mailtje naar extern@students4sustainability.nl!

Daniël Donse - Commissaris Activiteiten

Komend jaar zal ik naast mijn Studie civiele techniek als commissaris Activiteiten deel uitmaken van het 11e Students4Sustainability bestuur. Ik vind het leuk om studenten te enthousiasmeren en inspireren om met duurzame technologie en innovatie problemen van nu en in de toekomst aan te pakken. Door middel van allerlei activiteiten zoals lezingen van ondernemers met een passie voor duurzaamheid, interactieve workshops of filmavonden hoop ik studenten uit alle uithoeken van de wereld te bereiken. Houd onze Facebook pagina in de gaten om geen enkele activiteit te hoeven missen!

Heb jij een idee voor een fantastische duurzame activiteit, heb jij een briljant idee voor een lezing of lijkt het jou leuk om mee te helpen om de s4s-week te organiseren? Mail dan snel naar activiteiten@students4sustainability.nl! Tot snel bij een van de activiteiten!

RvA

Het bestuur staat er niet alleen voor, maar wordt bijgestaan in haar beslissingen door de Raad van Advies. Op deze manier kan continuïteit geboden worden aan nieuwe besturen. De RvA bestaat uit:

Ravenna Westerhout    - Voorzitter 15/16
Daan Gorsse                  - Penningmeester 15/16
Dion Koreman               - Extern 16/17
Mitchel Vrolijk               - Activiteiten 16/17
Thomas Hebbink          - Projecten 16/17