Komende evenementen

  • Geen resultaten gevonden.

Activiteiten

Een van onze bezigheden is het sponsoren van duurzamen projecten in ontwikkelingsgebieden. Wij voeren deze projecten weliswaar niet zelf uit, maar mede door onze bijdrage worden er mooie projecten gerealiseerd (een overzicht van de gesponsorde projecten is te vinden onder het kopje projecten).

hieronder staat een overzicht van de activiteiten die wij dit collegejaar hebben georganiseerd (in de jaarverslagen staat er per jaar beschreven welke activiteiten zijn georganiseerd)

Owee 2018 

Op de owee mochten wij weer bij de stand van Studium Generale staan. Dit jaar hebben wij Waka Waka powerbanks verloot onder de mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van SG.

Lunch Lezing Cees Buisman

Op 18 September hebben wij onze eerste lunch lezing gehouden op de faculteit van Industrial Ontwerp. Cees Buisman,  schrijver van het boek “de mens is geen plaag” en scientifc director van Wetsus, was onze spreker. Er waren meer dan 120 studenten op af gekomen wat het een groot succes maakte.

Symposium Day of Sustainability

Samen met een aantal anderen organisaties hebben wij op 10 october een symposium over duurzaamheid georganiseerd. Dit vond plaats in de middag op de faculteit TNW. Na een aantal lezingen konden de studenten meedoen aan workshops waarin ze gelijk hun opgedane kennis konden toepassen. De workshops en lezingen hadden de thema’s; Water, Energie en Afval. Op het symposium waren ongeveer 130 studenten waarmee het volledig uitverkocht was.